mensen
maken
ermelo

Kies voor vrijwilligerswerk bij jou in de buurt!

Welzijn Ermelo logo

mensen
maken
ermelo

mensen
maken
ermelo

Kies voor vrijwilligerswerk bij jou in de buurt!

Welzijn Ermelo logo

Welkom bij Mensen maken Ermelo!

Mensen maken Ermelo is het lokale platform voor vrijwillige inzet in Ermelo. Het doel is om meer en nieuwe mensen uit te nodigen zich vrijwillig in te zetten voor de Ermelose samenleving.

Het platform is in 2021 opgericht in navolging van de landelijke campagne Mensen maken Nederland ter ere van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Mensen maken Ermelo wordt gecoördineerd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo in samenwerking met verenigingen en vrijwilligersorganisaties in Ermelo. In 2021 organiseerde Mensen maken Ermelo diverse activiteiten om vrijwillige inzet onder de aandacht te brengen. Wij geloven in de kracht van vrijwillige inzet voor de samenleving en geven dit graag een podium op dit platform.

Vrijwilligersroute

Om nog meer nieuwe mensen enthousiast te maken voor vrijwillige inzet, organiseren we op 28 september 2022 de vrijwilligersroute. Tijdens de vrijwilligersroute kun je op bezoek bij verschillende vrijwilligersorganisaties in Ermelo.

Afbeelding van hoofd over een achtergrond met patronen
Kijk rond, proef de sfeer en steek misschien al even de handen uit de mouwen!
Ook fijn; je kunt gelijk een afspraak maken als het je bevalt.

Wat?

Vrijwilligersroute Ermelo 2022

Wanneer?

28 september 2022

15:00-17:00 uur en 18:30-20:00 uur

Wie?

De Vrijwilligersroute 2022 in Ermelo bestaat uit twee tijdvakken. Niet alle locaties zijn in beide tijdvakken te bezoeken.
Daarnaast zijn er ook organisaties met een stand bij De Baanveger (locatie Welzijn Ermelo).

Hieronder vindt u per tijdvak een kaartje met deelnemende organisaties, deze staan aangegeven met een geel pinnetje op de kaart. Wanneer u op een van de pinnetjes klikt krijgt u meer informatie over de organisatie. Wanneer u op De Baanveger klikt, ziet u de lijst van organisaties die hier een stand hebben.

15:00 – 17:00 uur

18:30 – 20:00 uur

Voor meer informatie over de vrijwilligersroute:

Steunpunt Vrijwilligerswerk Welzijn Ermelo

Raadhuisplein 8,
3851 NT Ermelo.

0341-567000